Leukerecepten

​​​​​​​​​​Word fan van Leukerecepten! 

Als fan van Leukerecepten kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Sandra graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Bosch AutoCook visual
Bosch AutoCook visual

Bosch AutoCook Bosch AutoCook

Hou jij van lekker eten maar heb je weinig tijd om een verse maaltijd te koken, geen kookervaring of heb je een kleine keuken? Meld je dan aan als insider van Leuke Recepten! Ik ga de nieuwe Bosch AutoCook multicooker testen waarmee je gemakkelijk en snel de lekkerste verse gerechten op tafel zet. Als insider maak je kans om samen met mij de Bosch AutoCook multicooker uitgebreid te testen (en je mag de AutoCook – ter waarde van € 329,- adviesprijs - nog houden ook!). De challenge begint met een gave workshop in het Bosch Inspiratiehuis 20|20 op 26 april. Daarna ga je zelf aan de slag met verschillende recepten. Als je voor deze challenge geselecteerd wordt krijg je vooraf nog een uitgebreide omschrijving van de opdracht en voorwaarden.
 

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

De AutoCook is de nieuwe multifunctionele keukenhulp van Bosch waarmee je kunt braden, bakken, stoven, koken, stomen, sous-vide koken en nog veel meer. Allemaal in één apparaat! Dankzij de vooraf ingestelde programma’s en stap-voor-stap recepten bereid je gerechten binnen een handomdraai. Dus heb je een kleine keuken, weinig tijd of ben je nou eenmaal niet zo’n keuken prins(es), geen probleem! Met de Bosch AutoCook kan iedereen koken.

Kan jij niet wachten om de AutoCook uit te proberen? Meld je dan snel aan!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!