Leukerecepten

​​​​​​​​​​Word fan van Leukerecepten! 

Als fan van Leukerecepten kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Sandra graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Knorr Verlekker je groente LeukeRecepten visual
Knorr Verlekker je groente LeukeRecepten visual

Knorr Verlekker je groente met Knorr

Knorr presenteert... Lekker veel groente met Knorr! Groente krijgt bij Knorr voortaan de hoofdrol. En jij kan samen met mij aan de slag! Ben jij een echte keuken- prinses/ -prins, ben jij gek op groente en kun jij ook nog eens mooie foto's maken? Geef je dan snel op. De geselecteerde insiders gaan namelijk  met mij aan de slag samen met Knorr. Jij kunt jouw creativiteit kwijt met de Natuurlijk Lekker maaltijdmixen en/ of de Wereldgerechten van Knorr. Zo geven we samen de hoodrol aan groente! Het allergaafste is dat de deelnemers met de lekkerste recepten een plek krijgen in het Knorr kookboek 'Groentefeestje'! Deze komt aankomende zomer in de supermarkt te liggen, hoe tof?! En niet onbelangrijk, de winnaar krijgt ook nog eens een workshop foodfotografie cadeau. Waar wacht je nog op! Doe nu mee.

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Geselecteerde fans krijgen bericht via email waarin alle details van de challenge worden toegelicht. Als jij definitief meedoet krijg je binnen enkele weken de Knorr box thuisgestuurd om met de challenge te starten!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!