Leukerecepten

​​​​​​​​​​Word fan van Leukerecepten! 

Als fan van Leukerecepten kan je worden uitgenodigd om mee te doen aan leuke acties van merken waar Sandra graag mee samenwerkt. Denk hierbij aan het testen van gratis producten of bijvoorbeeld het meedoen aan foto- of videowedstrijden. Als fan ben jij dus als eerste op de hoogte van de nieuwste producten en acties!

Teisseire visual
Teisseire visual

Teisseire Summer Photoshoot

Yes, het is zomer! En wat is er tijdens de zomer nu lekkerder dan buiten te genieten van een verfrissend drankje? De siropen van Teisseire smaken naar echt fruit en maken jouw drankje in no-time summerproof. Heb jij de zomer in je bol én ben je dol op het maken van mooie foto’s? Dan zoeken wij jou! Als jij je aanmeldt als insider kan je meedoen aan leuke acties en gratis producten ontvangen. Als je voor deze actie wordt geselecteerd ontvang je thuis gratis een Teisseire box en testen wij samen de siropen van Teisseire. Hieronder lees je meer over deze zomerse actie!

Helaas, je bent te laat met het aanmelden voor deze campagne. De selectieprocedure is al gestart, maar je kan je bij de volgende campagne gewoon weer aanmelden!

Jouw uitdaging is om de heerlijke smaak van Teisseire vast te leggen op beeld. De maker van de mooiste foto wint namelijk een Polaroid Mobile Zip Printer! Jouw ervaring en bijbehorende foto deel je op Facebook en/of Instagram met de hashtag #TeisseireSummerShoot

Ben jij ook zo nieuwsgierig? Meld je dan snel aan!

Heb je een vraag over deze actie? Vraag het!